Sommerlejr

SOMMERLEJR

SOMMERLEJR:  22. og 23 JUNI 2019

Dojoen ”Ten Chi Jin” afholder hvert år i juni en traditionsrig sommerlejer hvor vi har fokus på karate, samvær og træning. Vi lykkes at samle op mod 100 karate udøvere i alle aldre som over to dage får et kæmpe input af Kampkunst og socialt samvær, her er muligheden for at arbejde dybere og mere koncentreret end normalt, og samtidig nyde samværet med de mange venner vi har i klubben og ikke mindst de venskabsklubber som vi plejer omgang med.

I år er vores sommerlejr værter for vores Internationale organisationer Missing Link Martial Arts og International Kobukan Kai Gendai Budo. Det betyder, at vi vil få deltagere og instruktører fra udlandet.

Er du ny i Ten Chi Jin, eller fra en anden klub er sommerlejeren særlig vigtig da dette er en unik mulighed for at blive undervist af ny træner, opleve nye metoder, gå på oplevelse i andres fortolkning af kampkunsten, dette uanset af hvor gammel du er.

Vi mødes om morgenen og gør klar til formiddagens træning som består at to træningspas med udfordrende indhold der kan vække enhver morgen søvnig hjerne, efter en hyggelig frokost går vi i gang i gen, gerne med mere differentieret undervisning, fokus kan være på graduering, specifikke kataer ect.
Sidst på eftermiddagen nyder vi samværet, og som noget nyt vil vi i år arrangerer forskellige former for underholdning i løbet af aften, selvfølgelig har vi bålplads, snobrød mv.

Vi vil som Dojo også være med til at gøre en positiv forskel i det samfund vi lever i, derfor har vi besluttet, at for hver tilmelding til sommerlejr 2019 går 20,- til Danmark planter træer.
Mød op og skab karate og venskaber for og til livet!

Pris for deltagelse inklusive mad, træning og overnatning 450,-
Graduering 120,-

Dato: 22. og 23. juni 2019

Sted: Klokkeskovvej 1, 8260, Viby J.

Pris: 450,- (forældre der følger med sine børn betaler ikke)

Start: Indkvartering lørdag kl. 08:00

Slut: Afhentning søndag kl. 12:00

Vi ses til træningen!