Puslinge

PUSLINGE 5 - 8 ÅR

Puslinge


DU BLIVER SEJ OG FÅR FOKUS AF KARATETRÆNING MED SENSEI JORGE


Puslingeholdet er for klubbens mindste. Her er der lige dele sjov og alvor, og sensei Jorge Garibaldi gør sit for at alle børn får en skæg og udbytterig gang træning. Især hans opvarmning er et helt stort hit blandt børnene.

Det handler om at have det sjovt, er Jorges filosofi, og så lister han lige så stille karate-teknikker ind med snipper og små tricks. Børnenes karatepensum er ikke som de voksnes. Her er karateteknikkerne delt op i flere bælter, og hvert lille fremskridt registreres med en snip. Og mens børnene motiveres og glædes ved at følge deres fremskridt på bælterne, så kan forældrene se, at deres børn trives.

TIDSPUNKT & PRIS
Puslingene træner mandag og onsdag klokken 17:00 til 17:45. og det koster 800,00 per person per halvår at deltage.
Det er hovedsagelig puslinge (5 – 9 år) der deltager i træningen.

TESTIMONIAL
“Jeg bliver sej af karatetræning”, siger Mia Søndberg, som har gået til karate et år og lige har fået hvidgult bælte. Mias mor, Birgitte Søndberg, oplever også, at der er andre gode ting ved karate-træning. Elementerne af disciplin i karate, udvikler hendes datter. “Hun er blevet meget bedre til at koncentrere sig og holde fokus både hjemme og i skolen – så det er også på det psykiske område, der sker noget”, siger Birgitte Søndberg.